Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38827
Название: | Інноваційні рішення у стабілізації якості горілки |
Авторы: | Суркова, М. В. |
Научный руководитель: | Пенкіна, Н. М. Колесник, В. В. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Суркова М. В. Інноваційні рішення у стабілізації якості горілки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.226. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38827 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_226-226.pdf | 139.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.