Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38827
Title: Інноваційні рішення у стабілізації якості горілки
Authors: Суркова, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Пенкіна, Н. М.
Колесник, В. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Суркова М. В. Інноваційні рішення у стабілізації якості горілки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.226.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38827
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_226-226.pdf139.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.