Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38813
Название: Математичне моделювання процесу очищення тушок риби від луски за допомогою ультразвуку
Авторы: Кононикін, В. Д.
Червоний, В. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Кононикін В. Д., Червоний В. М. Математичне моделювання процесу очищення тушок риби від луски за допомогою ультразвуку. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 208-209
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38813
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-209-210.pdf179.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.