Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38813
Назва: Математичне моделювання процесу очищення тушок риби від луски за допомогою ультразвуку
Автори: Кононикін, В. Д.
Червоний, В. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кононикін В. Д., Червоний В. М. Математичне моделювання процесу очищення тушок риби від луски за допомогою ультразвуку. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 208-209
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38813
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-209-210.pdf179.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.