Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38813
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКононикін, В. Д.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.date.accessioned2023-09-04T18:09:55Z-
dc.date.available2023-09-04T18:09:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКононикін В. Д., Червоний В. М. Математичне моделювання процесу очищення тушок риби від луски за допомогою ультразвуку. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 208-209uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38813-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМатематичне моделювання процесу очищення тушок риби від луски за допомогою ультразвукуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-209-210.pdf179.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.