Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38808
Title: Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха)
Authors: Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Недвіга, С. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Недвіга С. В. Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха). Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 202-203
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38808
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-203-204.pdf134.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.