Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38808
Назва: Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха)
Автори: Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Недвіга, С. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Недвіга С. В. Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха). Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 202-203
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38808
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-203-204.pdf134.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.