Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38808
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorСтепанькова, Г. В.-
dc.contributor.authorНедвіга, С. В.-
dc.date.accessioned2023-09-04T18:04:17Z-
dc.date.available2023-09-04T18:04:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОлійник С. Г., Степанькова Г. В., Недвіга С. В. Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха). Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 202-203uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38808-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-203-204.pdf134.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.