Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38763
Назва: | Обґрунтування вибору нового способу одержання соняшникового шроту |
Автори: | Применко, В. Г. Сефіханова, К. А. Бабіч, П. В. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Применко В. Г., Сефіханова К. А., Бабіч П. В. Обґрунтування вибору нового способу одержання соняшникового шроту. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 196-197 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38763 |
Розташовується у зібраннях: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-197-198.pdf | 134.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.