Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38763
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрименко, В. Г.-
dc.contributor.authorСефіханова, К. А.-
dc.contributor.authorБабіч, П. В.-
dc.date.accessioned2023-09-02T20:05:35Z-
dc.date.available2023-09-02T20:05:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПрименко В. Г., Сефіханова К. А., Бабіч П. В. Обґрунтування вибору нового способу одержання соняшникового шроту. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 196-197uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38763-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОбґрунтування вибору нового способу одержання соняшникового шротуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-197-198.pdf134.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.