Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38763
Title: Обґрунтування вибору нового способу одержання соняшникового шроту
Authors: Применко, В. Г.
Сефіханова, К. А.
Бабіч, П. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Применко В. Г., Сефіханова К. А., Бабіч П. В. Обґрунтування вибору нового способу одержання соняшникового шроту. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 196-197
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38763
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-197-198.pdf134.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.