Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38760
Назва: Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysis
Автори: Gubsky, S.
Sachko, A.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Gubsky S., Sachko A. Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysis. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 190-191
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38760
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-191-192.pdf114.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.