Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38760
Title: | Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysis |
Authors: | Gubsky, S. Sachko, A. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Gubsky S., Sachko A. Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysis. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 190-191 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38760 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-191-192.pdf | 114.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.