Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38760
Title: Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysis
Authors: Gubsky, S.
Sachko, A.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Gubsky S., Sachko A. Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysis. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 190-191
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38760
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-191-192.pdf114.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.