Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38760
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Gubsky, S. | - |
dc.contributor.author | Sachko, A. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-02T20:00:11Z | - |
dc.date.available | 2023-09-02T20:00:11Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Gubsky S., Sachko A. Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysis. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 190-191 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38760 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysis | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-191-192.pdf | 114.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.