Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38760
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGubsky, S.-
dc.contributor.authorSachko, A.-
dc.date.accessioned2023-09-02T20:00:11Z-
dc.date.available2023-09-02T20:00:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationGubsky S., Sachko A. Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysis. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 190-191uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38760-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleRheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysisuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-191-192.pdf114.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.