Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38745
Назва: Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільних
Автори: Янушкевич, О. М.
Гринченко, Н. Г.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Янушкевич О. М., Гринченко Н. Г. Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільних. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 160-161
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38745
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-161-162.pdf185.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.