Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38745
Название: Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільних
Авторы: Янушкевич, О. М.
Гринченко, Н. Г.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Янушкевич О. М., Гринченко Н. Г. Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільних. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 160-161
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38745
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-161-162.pdf185.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.