Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38745
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнушкевич, О. М.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.date.accessioned2023-09-02T18:43:40Z-
dc.date.available2023-09-02T18:43:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЯнушкевич О. М., Гринченко Н. Г. Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільних. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 160-161uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38745-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільнихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-161-162.pdf185.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.