Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38743
Назва: Зміни та перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з вівсяними висівками та фосфоліпідами
Автори: Шевченко, А. О.
Літвинчук, С. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Шевченко А. О., Літвинчук С. І. Зміни та перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з вівсяними висівками та фосфоліпідами. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 156-157
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38743
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-157-158.pdf149.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.