Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38743
Title: | Зміни та перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з вівсяними висівками та фосфоліпідами |
Authors: | Шевченко, А. О. Літвинчук, С. І. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Шевченко А. О., Літвинчук С. І. Зміни та перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з вівсяними висівками та фосфоліпідами. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 156-157 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38743 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-157-158.pdf | 149.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.