Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38743
Title: Зміни та перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з вівсяними висівками та фосфоліпідами
Authors: Шевченко, А. О.
Літвинчук, С. І.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шевченко А. О., Літвинчук С. І. Зміни та перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з вівсяними висівками та фосфоліпідами. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 156-157
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38743
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-157-158.pdf149.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.