Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38743
Название: Зміни та перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з вівсяними висівками та фосфоліпідами
Авторы: Шевченко, А. О.
Літвинчук, С. І.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шевченко А. О., Літвинчук С. І. Зміни та перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з вівсяними висівками та фосфоліпідами. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 156-157
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38743
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-157-158.pdf149.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.