Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38708
Назва: Investigation of the effekt of preliminary enzymatic treatment on some biologically active compounds and antioksidant properties of black elderberry and hawthorn berries
Автори: Maharramova, S. İ.
Kazimova, İ. H.
Mammadaliyeva, M. X.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Maharramova S. İ., Kazimova İ. H., Mammadaliyeva M. X. Investigation of the effekt of preliminary enzymatic treatment on some biologically active compounds and antioksidant properties of black elderberry and hawthorn berries. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 116-117
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38708
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-117-118.pdf132.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.