Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38708
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMaharramova, S. İ.-
dc.contributor.authorKazimova, İ. H.-
dc.contributor.authorMammadaliyeva, M. X.-
dc.date.accessioned2023-09-01T18:32:42Z-
dc.date.available2023-09-01T18:32:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationMaharramova S. İ., Kazimova İ. H., Mammadaliyeva M. X. Investigation of the effekt of preliminary enzymatic treatment on some biologically active compounds and antioksidant properties of black elderberry and hawthorn berries. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 116-117uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38708-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleInvestigation of the effekt of preliminary enzymatic treatment on some biologically active compounds and antioksidant properties of black elderberry and hawthorn berriesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-117-118.pdf132.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.