Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38702
Назва: | Study of the influence of pectin on the safe shelf life of soft cheeses |
Автори: | Malaev, Timur Bakhtybekkyzy, Sholpan Makhsotova, Lazzat Serikbolovna, Nabiyeva Zhanar Nurshash, Zhexenbay Mukhtarkhanova, Rauan Buribayevna |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | T. Malaev, S. Bakhtybekkyzy, L. Makhsotova, N. Z. Serikbolovna, Z. Nurshash, R. B. Mukhtarkhanova. Study of the influence of pectin on the safe shelf life of soft cheeses. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 103-104 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38702 |
Розташовується у зібраннях: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-104-105.pdf | 134.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.