Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38702
Назва: Study of the influence of pectin on the safe shelf life of soft cheeses
Автори: Malaev, Timur
Bakhtybekkyzy, Sholpan
Makhsotova, Lazzat
Serikbolovna, Nabiyeva Zhanar
Nurshash, Zhexenbay
Mukhtarkhanova, Rauan Buribayevna
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: T. Malaev, S. Bakhtybekkyzy, L. Makhsotova, N. Z. Serikbolovna, Z. Nurshash, R. B. Mukhtarkhanova. Study of the influence of pectin on the safe shelf life of soft cheeses. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 103-104
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38702
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-104-105.pdf134.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.