Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38702
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Malaev, Timur | - |
dc.contributor.author | Bakhtybekkyzy, Sholpan | - |
dc.contributor.author | Makhsotova, Lazzat | - |
dc.contributor.author | Serikbolovna, Nabiyeva Zhanar | - |
dc.contributor.author | Nurshash, Zhexenbay | - |
dc.contributor.author | Mukhtarkhanova, Rauan Buribayevna | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-01T18:16:05Z | - |
dc.date.available | 2023-09-01T18:16:05Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | T. Malaev, S. Bakhtybekkyzy, L. Makhsotova, N. Z. Serikbolovna, Z. Nurshash, R. B. Mukhtarkhanova. Study of the influence of pectin on the safe shelf life of soft cheeses. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 103-104 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38702 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Study of the influence of pectin on the safe shelf life of soft cheeses | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-104-105.pdf | 134.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.