Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38702
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMalaev, Timur-
dc.contributor.authorBakhtybekkyzy, Sholpan-
dc.contributor.authorMakhsotova, Lazzat-
dc.contributor.authorSerikbolovna, Nabiyeva Zhanar-
dc.contributor.authorNurshash, Zhexenbay-
dc.contributor.authorMukhtarkhanova, Rauan Buribayevna-
dc.date.accessioned2023-09-01T18:16:05Z-
dc.date.available2023-09-01T18:16:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationT. Malaev, S. Bakhtybekkyzy, L. Makhsotova, N. Z. Serikbolovna, Z. Nurshash, R. B. Mukhtarkhanova. Study of the influence of pectin on the safe shelf life of soft cheeses. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 103-104uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38702-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleStudy of the influence of pectin on the safe shelf life of soft cheesesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-104-105.pdf134.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.