Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38702
Title: | Study of the influence of pectin on the safe shelf life of soft cheeses |
Authors: | Malaev, Timur Bakhtybekkyzy, Sholpan Makhsotova, Lazzat Serikbolovna, Nabiyeva Zhanar Nurshash, Zhexenbay Mukhtarkhanova, Rauan Buribayevna |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | T. Malaev, S. Bakhtybekkyzy, L. Makhsotova, N. Z. Serikbolovna, Z. Nurshash, R. B. Mukhtarkhanova. Study of the influence of pectin on the safe shelf life of soft cheeses. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 103-104 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38702 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-104-105.pdf | 134.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.