Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38702
Title: Study of the influence of pectin on the safe shelf life of soft cheeses
Authors: Malaev, Timur
Bakhtybekkyzy, Sholpan
Makhsotova, Lazzat
Serikbolovna, Nabiyeva Zhanar
Nurshash, Zhexenbay
Mukhtarkhanova, Rauan Buribayevna
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: T. Malaev, S. Bakhtybekkyzy, L. Makhsotova, N. Z. Serikbolovna, Z. Nurshash, R. B. Mukhtarkhanova. Study of the influence of pectin on the safe shelf life of soft cheeses. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 103-104
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38702
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-104-105.pdf134.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.