Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38656
Назва: | Study of the influence of sourdough on the quality of wheat flour bread with strong gluten |
Автори: | Maratkyzy, Narkes Zhuldyzbaev, Alizhan |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Maratkyzy Narkes, Zhuldyzbaev Alizhan. Study of the influence of sourdough on the quality of wheat flour bread with strong gluten. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-44 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38656 |
Розташовується у зібраннях: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-44-45.pdf | 90.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.