Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMaratkyzy, Narkes-
dc.contributor.authorZhuldyzbaev, Alizhan-
dc.date.accessioned2023-09-01T12:29:42Z-
dc.date.available2023-09-01T12:29:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationMaratkyzy Narkes, Zhuldyzbaev Alizhan. Study of the influence of sourdough on the quality of wheat flour bread with strong gluten. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-44uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38656-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleStudy of the influence of sourdough on the quality of wheat flour bread with strong glutenuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-44-45.pdf90.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.