Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38297
Назва: Prospects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pasta
Автори: Borankulova, Assel
Kabylda, Anar
Zhambyl, Assel
Zhuldyzbaev, Alizhan
Orken, Aruzhan
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Borankulova Assel, Kabylda Anar, Zhambyl Assel, Zhuldyzbaev Alizhan, Orken Aruzhan. Prospects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pasta. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 13-14
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38297
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-14-15.pdf141.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.