Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38297
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Borankulova, Assel | - |
dc.contributor.author | Kabylda, Anar | - |
dc.contributor.author | Zhambyl, Assel | - |
dc.contributor.author | Zhuldyzbaev, Alizhan | - |
dc.contributor.author | Orken, Aruzhan | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-25T14:22:01Z | - |
dc.date.available | 2023-08-25T14:22:01Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Borankulova Assel, Kabylda Anar, Zhambyl Assel, Zhuldyzbaev Alizhan, Orken Aruzhan. Prospects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pasta. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 13-14 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38297 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Prospects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pasta | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-14-15.pdf | 141.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.