Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38297
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBorankulova, Assel-
dc.contributor.authorKabylda, Anar-
dc.contributor.authorZhambyl, Assel-
dc.contributor.authorZhuldyzbaev, Alizhan-
dc.contributor.authorOrken, Aruzhan-
dc.date.accessioned2023-08-25T14:22:01Z-
dc.date.available2023-08-25T14:22:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationBorankulova Assel, Kabylda Anar, Zhambyl Assel, Zhuldyzbaev Alizhan, Orken Aruzhan. Prospects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pasta. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 13-14uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38297-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleProspects for the use of chickpea leguminous crop in the production of gluten-free pastauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-14-15.pdf141.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.