Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Розробка плодоовочевих начинок високої біологічної цінності та кондитерських виробів оздоровчого спрямування з їх використаннямПогарська, В. В; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2023Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавкиПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2023Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктівПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2023Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінностіСелютіна, Г. А.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.
2023Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчуванняПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2023Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробкиПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2023Інноваційна технологія антоціанових барвників у формі наноекстрактівПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.