Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38232
Назва: Апарат для низькотемпературної обробки м'ясних делікатесів
Автори: Титаренко, Н. В.
Загорулько, А. М.
Загорулько', О. Є.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Титаренко Н. В., Загорулько А. М., Загорулько О. Є. Апарат для низькотемпературної обробки м'ясних делікатесів. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 299-301.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38232
Розташовується у зібраннях:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-299-301.pdf314.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.