Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38232
Назва: | Апарат для низькотемпературної обробки м'ясних делікатесів |
Автори: | Титаренко, Н. В. Загорулько, А. М. Загорулько', О. Є. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Титаренко Н. В., Загорулько А. М., Загорулько О. Є. Апарат для низькотемпературної обробки м'ясних делікатесів. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 299-301. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38232 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-299-301.pdf | 314.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.