Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38232
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Титаренко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, А. М. | - |
dc.contributor.author | Загорулько', О. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-25T08:22:45Z | - |
dc.date.available | 2023-08-25T08:22:45Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Титаренко Н. В., Загорулько А. М., Загорулько О. Є. Апарат для низькотемпературної обробки м'ясних делікатесів. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 299-301. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38232 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Апарат для низькотемпературної обробки м'ясних делікатесів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-299-301.pdf | 314.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.