Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38232
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТитаренко, Н. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorЗагорулько', О. Є.-
dc.date.accessioned2023-08-25T08:22:45Z-
dc.date.available2023-08-25T08:22:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТитаренко Н. В., Загорулько А. М., Загорулько О. Є. Апарат для низькотемпературної обробки м'ясних делікатесів. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 299-301.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38232-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАпарат для низькотемпературної обробки м'ясних делікатесівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-299-301.pdf314.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.