Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38226
Назва: Сучасний стан ринку збивних кондитерських виробів
Автори: Байрамдурдиєва, Г. Т.
Науковий керівник : Дюкарева, Г. І. Соколовська, О. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Байрамдурдиєва Г. Т. Сучасний стан ринку збивних кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І., Соколовська О. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.201.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38226
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_201-201.pdf139.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.