Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38226
Название: Сучасний стан ринку збивних кондитерських виробів
Авторы: Байрамдурдиєва, Г. Т.
Научный руководитель: Дюкарева, Г. І. Соколовська, О. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Байрамдурдиєва Г. Т. Сучасний стан ринку збивних кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І., Соколовська О. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.201.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38226
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_201-201.pdf139.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.