Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38156
Назва: Визначення загального хімічного складу редьки сорту «Кавунова».
Автори: Новікова, В. В.
Науковий керівник : Черевична, Н. І.
Гапонцева, О. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Новікова В. В. Визначення загального хімічного складу редьки сорту «Кавунова». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Черевична Н. І., Гапонцева О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 178.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38156
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_178-178.pdf135.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.