Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38156
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧеревична, Н. І.-
dc.contributor.advisorГапонцева, О. В.-
dc.contributor.authorНовікова, В. В.-
dc.date.accessioned2023-08-24T09:19:27Z-
dc.date.available2023-08-24T09:19:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationНовікова В. В. Визначення загального хімічного складу редьки сорту «Кавунова». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Черевична Н. І., Гапонцева О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 178.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38156-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення загального хімічного складу редьки сорту «Кавунова».uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_178-178.pdf135.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.