Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38156
Title: Визначення загального хімічного складу редьки сорту «Кавунова».
Authors: Новікова, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевична, Н. І.
Гапонцева, О. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Новікова В. В. Визначення загального хімічного складу редьки сорту «Кавунова». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Черевична Н. І., Гапонцева О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 178.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38156
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_178-178.pdf135.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.