Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38041
Назва: | Визначення показників технологічного процесу випарювання у випарній установці цукрового заводу |
Автори: | Ляшенко, С. О. Лещенко, Є. А. Кісь, О. В. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Ляшенко С. О., Лещенко Є. А., Кісь О. В. Визначення показників технологічного процесу випарювання у випарній установці цукрового заводу. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 189-190. |
Короткий огляд (реферат): | Цукрове виробництво є складним енерговитратним комплексом. Визначення параметрів та основних показників виробничого процесу випарювання у випарній установці – важлива складова ефективності цукрового виробництва |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38041 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-189-190.pdf | 383.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.