Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38041
Название: Визначення показників технологічного процесу випарювання у випарній установці цукрового заводу
Авторы: Ляшенко, С. О.
Лещенко, Є. А.
Кісь, О. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Ляшенко С. О., Лещенко Є. А., Кісь О. В. Визначення показників технологічного процесу випарювання у випарній установці цукрового заводу. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 189-190.
Краткий осмотр (реферат): Цукрове виробництво є складним енерговитратним комплексом. Визначення параметрів та основних показників виробничого процесу випарювання у випарній установці – важлива складова ефективності цукрового виробництва
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38041
Располагается в коллекциях:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-189-190.pdf383.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.