Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38041
Название: | Визначення показників технологічного процесу випарювання у випарній установці цукрового заводу |
Авторы: | Ляшенко, С. О. Лещенко, Є. А. Кісь, О. В. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Ляшенко С. О., Лещенко Є. А., Кісь О. В. Визначення показників технологічного процесу випарювання у випарній установці цукрового заводу. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 189-190. |
Краткий осмотр (реферат): | Цукрове виробництво є складним енерговитратним комплексом. Визначення параметрів та основних показників виробничого процесу випарювання у випарній установці – важлива складова ефективності цукрового виробництва |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38041 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-189-190.pdf | 383.44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.