Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38041
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛяшенко, С. О.-
dc.contributor.authorЛещенко, Є. А.-
dc.contributor.authorКісь, О. В.-
dc.date.accessioned2023-08-22T11:51:47Z-
dc.date.available2023-08-22T11:51:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛяшенко С. О., Лещенко Є. А., Кісь О. В. Визначення показників технологічного процесу випарювання у випарній установці цукрового заводу. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 189-190.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38041-
dc.description.abstractЦукрове виробництво є складним енерговитратним комплексом. Визначення параметрів та основних показників виробничого процесу випарювання у випарній установці – важлива складова ефективності цукрового виробництваuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВизначення показників технологічного процесу випарювання у випарній установці цукрового заводуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-189-190.pdf383.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.