Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37665
Название: Оцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництво
Авторы: Запаренко, Г. В.
Касабова, К. Р.
Научный руководитель: Кушнір, Т. Б.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Запаренко Г. В., Касабова К. Р. Оцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництво. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Т. Б. Кушнір. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 81.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37665
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
aktualni_2012_s_3-81.pdf128.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.