Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37665
Title: | Оцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництво |
Authors: | Запаренко, Г. В. Касабова, К. Р. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Кушнір, Т. Б. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Запаренко Г. В., Касабова К. Р. Оцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництво. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Т. Б. Кушнір. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 81. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37665 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_3-81.pdf | 128.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.