Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37665
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКушнір, Т. Б.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorКасабова, К. Р.-
dc.date.accessioned2023-08-14T18:26:39Z-
dc.date.available2023-08-14T18:26:39Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЗапаренко Г. В., Касабова К. Р. Оцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництво. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Т. Б. Кушнір. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37665-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництвоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-81.pdf128.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.