Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37665
Title: Оцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництво
Authors: Запаренко, Г. В.
Касабова, К. Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Кушнір, Т. Б.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Запаренко Г. В., Касабова К. Р. Оцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництво. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Т. Б. Кушнір. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 81.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37665
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-81.pdf128.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.