Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37163
Название: Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм
Авторы: Серік, М. Л.
Антоненко, С. П.
Шурдук, І. В.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Серік М. Л., Антоненко С. П., Шурдук І. В. Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 377-378.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37163
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_377-378.pdf118.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.