Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37163
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorАнтоненко, С. П.-
dc.contributor.authorШурдук, І. В.-
dc.date.accessioned2023-08-03T08:24:14Z-
dc.date.available2023-08-03T08:24:14Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСерік М. Л., Антоненко С. П., Шурдук І. В. Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 377-378.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37163-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальціємuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_377-378.pdf118.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.