Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37163
Title: Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм
Authors: Серік, М. Л.
Антоненко, С. П.
Шурдук, І. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Серік М. Л., Антоненко С. П., Шурдук І. В. Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 377-378.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37163
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_377-378.pdf118.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.