Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36914
Назва: | Розробка білкових паст – закусок із пребіотичними властивостями для підприємств ресторанного господарства |
Автори: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Котюк, Т. В. Губін, В. Є. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Котюк Т. В., Губін В. Є. Розробка білкових паст – закусок із пребіотичними властивостями для підприємств ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 146-148. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36914 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_146-148.pdf | 133.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.