Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36914
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorКотюк, Т. В.-
dc.contributor.authorГубін, В. Є.-
dc.date.accessioned2023-07-31T08:31:51Z-
dc.date.available2023-07-31T08:31:51Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Котюк Т. В., Губін В. Є. Розробка білкових паст – закусок із пребіотичними властивостями для підприємств ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 146-148.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36914-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка білкових паст – закусок із пребіотичними властивостями для підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_146-148.pdf133.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.