Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36914
Название: Розробка білкових паст – закусок із пребіотичними властивостями для підприємств ресторанного господарства
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Котюк, Т. В.
Губін, В. Є.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Котюк Т. В., Губін В. Є. Розробка білкових паст – закусок із пребіотичними властивостями для підприємств ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 146-148.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36914
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_146-148.pdf133.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.